петък, 23 юли 2010 г.

САНТЕ ВИТА- ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ДУША!!

Ветеринарна клиника „Санте Вита” работи без прекъсване през лятото

Ветеринарна клиника „Санте Вита” работи без прекъсване през лятото

Дори и в летните месеци ветеринарна клиника „Санте Вита”, Козлодуй работи без прекъсване, информира управителят й Владимир Йорданов. Клиниката е специализирана за профилактика и лечение на домашни любимци – кучета, котки, гризачи, декоративни птици и рептилии. В „Санте Вита” вашият домашен любимец може да бъде прегледан, обезпаразитен и ваксиниран, както и да получите подробна информация за необходимите грижи по неговото отглеждането и начин на хранене. Клиниката е построена според съвременните изисквания – разполага с оборудвана операционна, рентген, апаратура за лабораторни изследвания и диагностични тестове. Освен лечебната дейност, се предлага и богата гама от ветеринарно-медицински препарати за селскостопански животни. В зоомагазинната част може да откриете висококачествени храни и аксесоари за вашите домашни любимци.
Екипът на ветеринарната клиника в Козлодуй се състои от трима квалифицирани ветеринарни лекари, които са на ваше разположениe по всяко време.
Работното време на клиниката е всеки делничен ден от 9 до 19 часа, събота и неделя от 9 до 13 часа. Извън работните часове може да разчитате денонощно на дежурен лекар. Телефон за спешни повиквания - 0878/ 898 800, стационарен телефон 0973 / 8 20 32 .

Няма коментари:

Публикуване на коментар